Komu se posreduje elektronski naslov, ki ga podam ob prijavi na e-novice?

Elektronski naslov, ki ga podate ob prijavi na e-novice se posreduje na Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan, Valvazorjeva ulica 8, 1230 Domžale (v nadaljevanju KDMJ).
Na podlagi vaše privolitve, ki ste jo dali ob prijavi na e-novice, vas bo KDMJ obveščalo o svojih dogodkih.
KDMJ kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaš elektronski naslov za skrbno varovalo in ga brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
KDMJ osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov - je javno objavljen na spletni strani društva. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom KDMJ.

 

Komu se posredujejo podatki ob rezervaciji vstopnic?

Podatki, ki jih podate ob rezervaciji vstopnic preko spleta ali po telefonu KDMJ se posredujejo na e-naslov vstopnice@studenec.net, na tel. štev. 051 61 41 41 in na tel. štev. 051 61 61 51. 
Podatki se bodo uporabljali izključno za obveščanje o rezervaciji vstopnic. Vsi podatki se bodo v skladu z sklepom KDMJ uničili en mesec po koncu Poletnega festivala na Studencu.
KDMJ kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaš elektronski naslov skrbno varovalo in ga brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
KDMJ osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov - je javno objavljen na spletni strani društva. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom KDMJ.


Kdaj KDMJ prejme moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-novice?

Na spletni strani KDMJ na obrazcu za prijavo na e-novice vpišete vaš elektronski naslov.
Prijavo na e-novice morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da KDMJ vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi na e-novice, uporabi za namen obveščanja o kulturnih dogodkih, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in s Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da lahko vašo privolitev za obdelavo kadarkoli prekličete.
Da je vaša prijava na e-novice uspešna, morate izpolniti obrazec in potrditi e-sporočilo, ki ga dobite na vaš elektronski naslov.
KDMJ bo vaš elektronski naslov pridobilo in ga začelo obdelovati po potrditvi izpolnitve obrazca in po prejemu z vaše strani potrjenega potrditvenega e-sporočila.


Koliko časa in za kakšen namen KD Miran Jarc obdeluje moje osebne podatke pri prijavi na e-novice?

Vaš elektronski naslov, ki ga navedete ob prijavi na KDMJ e-novice, KDMJ hrani v evidenci za namen obveščanja o dogodkih na vaš elektronski naslov, ki ga KDMJ hrani do vašega preklica.
Pravna podlaga za obdelavo elektronskega naslova, ki ga podate ob prijavi na KDMJ e-novice je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov mailing@studenec.net oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani KDMJ.

 

Ali se bo moj elektronski naslov posredoval tretjim osebam?

KDMJ vašega elektronskega naslova brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.
Vaš elektronski naslov KDMJ brez vaše izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.


Kdo so uporabniki podatkov?

Uporabnik podatkov je KDMJ.

 

Kako bo KDMJ uporabljalo moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-novice?

Elektronski naslov, ki ga posredujete ob prijavi na e-novice, bo uporabljalo KDMJ le za lastne potrebe in v skladu z namenom za katerega ste elektronski naslov posredovali.


Kako so zavarovani moji osebni podatki v KDMJ ob prijavi na e-novice?

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Izpolnjene prijave na e-novice prejme družba The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability companyd in so shranjene v njihovi bazi podatkov.

 

Kakšne so moje pravice z zvezi s posredovanimi osebnimi podatki?

KDMJ ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam KDMJ omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da KDMJ vaše osebne podatke prenese na drugo fizično ali pravno osebo, ki jo vi določite.
Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov mailing@studenec.net.
KDMJ bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.
V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljavec osebnih podatkov je:
Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan
Valvazorjeva ulica 8
1230 Domžale

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je:
Aleksander Sokler
e-naslov: mailing@studenec.net
telefon: 01 724 95 08